Voorgerechten
Vietnamese springroll
Knapperige loempia’s gevuld met kip en groenten
9
Golden triangle
Opgerolde krokant gebakken flensjes gevuld met gekruid lamsvlees
9
Dynasty plate
Verrassend hors d’oeuvres van vis en vlees
18.5 p.p.
Dim Sum
De gestoomde delicatessen die in China van oudsher favoriet zijn: diverse pasteitjes gewikkeld in papierdun deeg
13.5
Oysters
Warme oesters met zwarte bonen
13
Thousend Flower Duck
Peking eend met een goudbruin glanzend velletje, geserveerd met mandarijnflensjes en sojasaus
19.5 p.p.
Surprising Goose
Stukjes gebakken ganzenlever in een marinade saus
19.5
Bones of the dragon
Op Kantonese wijze geroosterde zeer malse spareribs
10.5
Tails of the lobster
Stukjes kreeft opgerold in een knapperige loempia
18.5
Sawadee appetizers
Een combinatie van pikante Thaise hors d’oeuvres
14.5 p.p.
The offering of the emperor
Keizerlijke hors d’oeuvre van diverse lekkernijen, waaronder dim sum, spareribs en loempia’s
14.5 p.p.
Spicy thai beef salad
Een salade van dunne plakjes gemarineerde biefstuk, waaraan een saus met pittige limoenkruid is toegevoegd
15
Papaya seafood salad
Een verfrissende salade van geraspte papaja, kreeft, garnalen en zalm, in een pittige citroensaus
15.5
Yam duck salad
Een lauwe salade van geroosterde eend met groenten, in een gekruide citroendressing
15
Soepen
Coconut chicken soup
Smakelijke soep met kerrie en stukjes kip
12
Tom Yam soup
Thaise garnalensoep met citroen en hete pepers
12
Beef noodle soup
Geurige soep met biefstuk, rijstnoedels en kruiden
9.5
Spicy hot sour soup
Een lichtgebonden en rijkgevulde pittige zoetzure soep
11
Bijgerechten
Pineapple rice
Gebakken rijst met ananas en noten
9
Cantonese fried rice
Kantonese gebakken rijst
8
Mee krob
Krokant gebakken Thaise mie
8
Pad Thai
Zacht gebakken Thaise mie
9
Hoofdgerechten
Gevogelte
Fragrant crispy duck
Krokant gebakken eend, gemarineerd in vijf exotische kruiden
25.5
Red curry duck
De delicatessen uit de vijver: stukjes geroosterde eend in een
pikante Thaise kerrie
27
Massaman curry
Kip op z’n zondags: geserveerd in een traditionele Thaise kerrie
25.5
Temple curry
Kip en garnalen in een kruidige kerriesaus met limoenkruid
27.5
Chicken with sweet basil
Geurig met basilicum geparfumeerde stukjes kipfilet
25.5
Vlees
Three meats in harmony
Een harmonieuze “ménage à trois” van garnalen, biefstuk en kip, gekruid in Szechuan-stijl
28
Beef thai curries favour
Malse ossenhaas in een rode Thaise kerriesaus met een
geurig boeket van Oosterse kruiden
28
Thai hot beef
Reepjes biefstuk, sterk gekruid met pepertjes en groenten
28
Spring onion beef
Lamsfilet versierd met lente-uitjes
26
Secret of the ox
Het geheim van stukjes ossenhaas in een exotisch gekruide saus
30.5
Mango pork
Varkenshaas met verse mango geserveerd in een pittige zoete saus
26
Vis
Prawns of the green sea
Grote garnalen in een Thaise groene kerriesaus met kokosmelk
29
Bangkok prawns
Snel in de wok gebakken grote garnalen in een pittig gekruide saus
29
Steamed turbot
Verse gestoomde tarbot met shiitake champignons en sjalotjes
30.5
The ennobled lobster
Eersteklas kreeft, gebraiseerd met gember en sjalotjes
47.5
Crispy fish
Krokant gebakken tarbot met een pittige zoetzure saus
30.5
Thai squid
Een combinatie met tarbot, grote garnalen en coquilles,
met groene asperges
31
Homok seafood
In bananenblad gestoomde zeebanket, geurend naar een pittige Oosterse kerrie
28
Plakapong curry tarbot
Smakelijke tarbot met een gekruide saus
31