Voorgerechten
THOUSAND FLOWER DUCK
(vanaf 2 pers.)
Peking eend met een goudbruin glanzend velletje, geserveerd met mandarijnflensjes en sojasaus
Selected duck, delicately seasoned and roasted to perfection,on mandarin pancake and soy sauce
19,5 p.p
SURPRISING GOOSE
Stukjes gebakken ganzenlever in een marinade saus
Fried slices of goose liver in a delicious sauce
21,0
BONES OF THE DRAGON
Op Kantonese wijze geroosterde zeer malse spareribs
Tender spareribs barbequed Canton style
11,5
TAILS OF THE LOBSTER
Stukjes kreeft opgerold in een knapperige loempia
Crispy spring roll with lobster
19,0
SAWADEE APPETIZERS
(vanaf 2 pers.)
Een combinatie van pikante Thaise hors d’oeuvres
A delightful and spicy combination of Thai appetizers
14,5 p.p.
THE OFFERING OF THE EMPEROR
(vanaf 2 pers.)
Keizerlijke hors d’oeuvre van diverse lekkernijen,waaronder dim sum, spareribs en loempia’s
An elegant mixed hors d’oeuvre of delicious appetisers
14,5 p.p.
SPICY TAI BEEF SALAD
Een salade van dunne plakjes gemarineerde biefstuk, waaraan een saus met pittige limoenkruid is toegevoegd
Marinated beef dressed with a salad in spicy lemon-grass herbs
16,0
PAPAYA SEAFOOD SALAD
Een verfrissende salade van geraspte papaja, kreeft, garnalen en zalm, in een pittige citroensaus
Refreshing salad from raw shredded papaya, lobster, prawns and salmon, in a lemon-grass dressing
16,5
YAM DUCK SALAD
Een lauwe salade van geroosterde eend met groenten, in een gekruide citroendressing
Warm duck salad with vegetables, in a spicy lemon dressing
15,0
VIETNAMESE SPRING ROLL
Knapperige Vietnamese loempia’s gevuld met vlees en groenten
Crispy fried Vietnamese spring rolls with meat and vegetables
9,0
GOLDEN TRIANGLE
Opgerolde krokant gebakken flensjes gevuld met gekruid lamsvlees
A crispy thin pancake filled with spicy minced lamb
9,0
DYNASTY PLATE
(vanaf 2 pers.)
Verrassend hors d’oeuvres van vis en vlees
Surprising mix of seafood and beef appetisers
20,5 p.p.
DIM SUM
De gestoomde delicatessen die in China van oudsher favoriet zijn: diverse pasteitjes gewikkeld in papierdun deeg
Various dumplings in characteristic thin pastry
13,5
OYSTERS
Warme oesters met zwarte bonen
Warm oysters with black beans
13,0
Soepen/soups
Coconut chicken soup
Smakelijke soep met kerrie en stukjes kip
Sliced chicken soup with coconut and curry spices
12,0
Tom Yam soup
Thaise garnalensoep met citroen en hete pepers
Thai prawn soup with lemon and hot chili
12,0
Beef noodle soup
Geurige soep met biefstuk, rijstnoedels en kruiden
A tasty broth with beef and rice noodles
9,5
Spicy hot sour soup
Een lichtgebonden en rijkgevulde pittige zoetzure soep
A spicy sweet-sour soup
11,0
Bijgerechten/side dishes
Pineapple rice
Gebakken rijst met ananas en noten
Fried rice with pineapple and nuts
9,0
Cantonese fried rice
Kantonese gebakken rijst
Cantonese fried rice
8,0
Mee krob
Krokant gebakken Thaise mie
Crispy Thai noodles
8,0
Pad Thai
Zacht gebakken Thaise mie
Soft Thai noodles
9,0
Hoofdgerechten/Main dishes
Gevogelte/poultry
Fragrant crispy duck
Krokant gebakken eend, gemarineerd in vijf exotische kruiden
Succulent duck marinated in subtle spices, deep fried to perfection
26,5
Red curry duck
De delicatessen uit de vijver: stukjes geroosterde eend in een
pikante Thaise kerrie
The delicacy from the pond: tender pieces of roasted duck in aFried slices of goose liver in a delicious saucespicy Thai curry
28,0
Massaman curry
Kip op z’n zondags: geserveerd in een traditionele Thaise kerrie
Chicken curry: served in a traditional Thai curry
27,0
Temple curry
Kip en garnalen in een kruidige kerriesaus met limoenkruid
Chicken and prawns simmered in a spicy curry sauce
28,5
Chicken with sweet basil
Geurig met basilicum geparfumeerde stukjes kipfilet
Stirfried chicken with garlic and sweet basil
27,0
Vleesgerechten/meatdishes
Three meats in harmony
Een harmonieuze “ménage à trois” van garnalen, biefstuk en kip, gekruid in Szechuan-stijl
Mixture of prawn, beef and chicken with chilli and garlic;the art of preparing a hot dish without killing the flavour
29,5
Beef thai curries favour
Malse ossenhaas in een rode Thaise kerriesaus met een
geurig boeket van Oosterse kruiden
Tender cooked beef in a special curry, with a bouquet of Eastern spices
29,5
Thai hot beef
Reepjes biefstuk, sterk gekruid met pepertjes en groenten
Beef slices with vegetables and hot peppers
29,5
Spring onion beef
Lamsfilet versierd met lente-uitjes
Braised young spring lamb with spring onions
28,0
Secret of the ox
Het geheim van stukjes ossenhaas in een exotisch gekruide saus
The secret of beef in a sauce with exotic herbs
32,0
Mango pork
Varkenshaas met verse mango geserveerd in een pittige zoete saus
Pork filet with fresh mango, served in a spicy sweet sauce
27,0
Visgerechten/seafood
Prawns of the green sea
Grote garnalen in een Thaise groene kerriesaus met kokosmelk
King prawns in Thai green curry sauce with coconut cream
31,5
Bangkok prawns
Snel in de wok gebakken grote garnalen in een pittig gekruide saus
Stirfried scampi prawns in a delicious spicy sauce
31,5
Steamed turbot
Verse gestoomde tarbot met shiitake champignons en sjalotjes
Fresh turbot creatively steamed to create its own sauce, with shiitake mushrooms and scallions
34,0
The ennobled lobster
Eersteklas kreeft, gebraiseerd met gember en sjalotjes
Prime lobster, braised with ginger and scallions
49,5
Crispy fish
Krokant gebakken tarbot met een pittige zoetzure saus
Crispy fried turbot with a spicy sweet & sour sauce
32,5
Thai squid
Een combinatie met tarbot, grote garnalen en coquilles,
met groene asperges
Mix of turbot, king prawns and scallops, with green asparagus
33,5
Homok seafood
In bananenblad gestoomde zeebanket, geurend naar een pittige Oosterse kerrie
Seafood steamed in banana leaves, with the tasteand aroma of a spicy Eastern curry
29,5
Plakapong curry tarbot
Smakelijke tarbot met een gekruide saus
Tasty turbot in a delicious curry mixture
32,5